Maksuton webinaari: Työuupumus - mistä sen tunnistaa ja miten se päihitetään

TO 31.5. klo 18

Puhujana Sosiaalipsykologi Kaisa Hiltunen

Katso tallenne alla!

Työuupumus.mp4

Jos olit paikalla webinaarissa tai katsoit tallenteen, kertoisitko meille palautteesi? Siihen ei mene kuin muutama minuutti, ja se auttaa meitä kehittämään kampanjaa ja tulevia tilaisuuksia sinulle hyödyllisemmäksi. Palautelomakkeelle: https://goo.gl/forms/Jwca4YNpk924MAPV2

Haluatko tiedon uusista kampanjatilaisuuksista? Jätä sähköpostisi niin tiedotamme sinua.

Tiesitkö, että Suomessa joka neljäs kärsii työuupumuksesta... Työuupumus eli burnout, on oireyhtymä, joka johtuu liian suuresta työkuormituksesta, joka on hyvin tyypillistä nykypäivän suorituskeskeisessä maailmassa.


Haluatko sinä selvyyttä omiin oireisiin, johon mahdollisesti kuuluu unioireet, heikko keskittymiskyky, unohtelu, voimattumuus ja palautumattomuus? Siinä tapauksessa tämä webinaari on sinua varten! Webinaari on maksuton ja voit liittyä siihen nimettömäsi ilman pelkoa siitä, että työnantajasi tietää sinun edes olleen paikalla.

Tässä maksuttomassa webinaarissa kuulet muun muassa;

    • Mistä voit tunnistaa, kärsitkö juuri sinä työuupumuksesta
    • Millä keinoilla työuupumuksesta voi selvitä
    • Kuulet keinon, miten työuupumuksen voi kääntää voimavaraksi

***ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. TALLENNE ILMESTYY TÄLLE SIVULLE***

Sosiaalipsykologi, Psykoterapeutti Kaisa Hiltunen

Puhujasta:

Olen Kaisa Hiltunen, psykoterapeutti ja työnohjaaja. Työssäni tapaan usein ihmisiä, jotka kokevat voimattomuutta nykyisten työelämän vaatimusten alla. Työuupumuksen tunnusmerkit ovat useilla ihmisillä samanlaisia, mutta keinot uupumuksen voittamiseksi poikkeavat toisistaan.

Webinaarissa käyn läpi tyypillisimmät työuupumuksen tunnusmerkit ja miten työuupumus vaikuttaa meihin. Webinaarin painopiste on kuitenkin työuupumuksesta toipumisessa. Kerron webinaarissa millaisin keinoin ihmiset ovat onnistuneet lieventämään työuupumuksen kokemusta tai saaneet sen väistymään elämässä.

En tule saarnaamaan siitä, miten sinun pitäisi ottaa itseäsi ”niskasta kiinni”, vaan tarkastelen työuupumusta elämän arvojen näkökulmasta. Arvojen tarkastelu on hedelmällinen tapa jäsentää kokemustasi työstä ja elämästä, ja sitä kautta punnita mitkä nykyisessä elämäntilanteessa olevat asiat vievät sinua arvoisesi työn suuntaan.

Työuupumus on kokemuksena raastava, mutta mikäli uupumuksen kokemuksen pystyy kääntämään elämässä ”oppimiskokemukseksi” ja ottamaan kokemuksen kumppaniksesi ja tiennäyttäjäksesi, sinulla on paremmat eväät löytää tiesi kohti onnellisempaa ja juuri sinun näköistä työelämää.

Kaisa Hiltunen

erityistason psykoterapeutti

sosiaalipsykologi

työnohjaaja, prosessikonsultti

www.tietoista.fi