maksuton webinaari: Kysy yleislääkäriltä

Ke 31.10 klo 18

Katso tilaisuuden tallenne alta!

Kysy yleislääkäriltä.mp4

Olitko paikalla livelähetyksessä vai katsoitko tilaisuuden nauhalta? Kerro meille mielipiteesi tilaisuudesta täällä!

onko sinulla pikaista kysyttävää lääkäriltä?

Mutta koet turhan isona vaivana soittaa terveyskeskukseen tai yksityiselle lääkäriasemalle, saada aika johonkin tulevaisuuteen ja käydä vain pikaisesti juttelemassa lääkärisi kanssa...

...kun voisit saada vastauksen vaivaasi helpostikin vain saamalla yhteyden lääkäriisi....

huoli pois!

Nyt kokeillaan aivan uudenlaista tapaa olla vuorovaikutuksessa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa! Kysy lääkäriltä-webinaarissa on paikalla yleislääkäri Marika Kandell. Voit esittää hänelle kysymyksesi etukäteen anonyymisti ja hän vastaa sinulle webinaarissa - helppoa, eikö!

Voit kysyä Marikalta yleistä terveydentilaasi koskevia kysymyksiä. Yksilöllistä hoitoa tai reseptejä webinaarissa ei voida antaa, mutta voit saada ensiapua tilanteeseesi.

Tässä voit siis esittää kysymyksiä siten kuin sinä esittäisit ne omalle lääkärillesi. Niin kuin kampanjan luonteeseen kuuluu, tämäkin on sinulle maksutonta! Marika vastaa niin moneen kysymykseen kuin mahdollista.

Yleislääkäri Marika Kandell (Lääkärilehti)

Tässä maksuttomassa webinaarissa voit kysyä oireistasi anonyymisti suoraan yleislääkäriltä

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella!

HUOM! Pääset esittämään kysymyksesi lääkärille, kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen. Kun painat "Lähetä" ilmoittautumislomakkeen lopussa, saat "Kiitos osallistumisestasi" -viestin, jossa on linkki anonyymiin kysymyslomakkeeseen.